Webdesign

Online visitekaartje”

We leven in een digitaal tijdperk. Een website is een belangrijke schakel tussen jezelf en jouw doelgroep. Het is een online visitekaartje.

Bij ICT-JOERI creëren we een visuele representatie van jouw bedrijf.
U wordt volledig ontzorgd. Zowel domein, hosting, webdesign en opvolging wordt door ons beheerd.

Mobiel”

Een goede website moet makkelijk te navigeren zijn voor de gebruiker. Zodat deze aangezet wordt tot een actie. To-the-point informatie en vooral mobielvriendelijk. Maar liefst meer dan 50% van de bezoeken aan je website gebeurd mobiel (smartphone, tablet).

Wij zorgen ervoor dat de website ook mobiel goed functioneert.

De weg naar jouw website”

In een eerste vrijblijvend gesprek gaan we op zoek naar jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan gaan we ook een kostenraming maken.

Kennismaking

Als tweede stap gaan we met jouw input aan de slag om een ruwe structuur vast te leggen.

Structuur

Eens we de structuur kennen gaan we aan de slag. We houden rekening met de afgesproken structuur en een eventuele huisstijl.

Ontwerp

Tijdens de technische ontwikkeling van de website zijn er natuurlijk overlegmomenten. Zo blijven we op de koers die jij voor ogen hebt.

Opvolging

Onderhoud”

Een website bestaat uit verschillende soorten software. Deze moeten regelmatig een update krijgen. Zo blijft je website optimaal functioneren. Tevens blijft deze ook veilig door constant de nieuwste aanvallen te counteren. Al onze websites hebben standaard beveiliging tegen DDOS aanvallen en zijn standaard geëncrypteerd (HTTPS)

We stellen een onderhoudscontract op maat voor. Deze zal alle lopende kosten bevatten alsook regelmatig nazicht en updates.

Deze klanten gingen je voor”